Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Osallisuustesti.-verkkopalvelua ja on laadittu 16.11.2020.

Sosiaalisen osallisuuden edistämisen koordinaatiohanke – Sokra ja sen päätoteuttaja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) pyrkivät takaamaan Osallisuustesti.fi:n saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta säädetyn lain mukaisesti. Lain mukaan julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia eli verkkopalvelujen täytyy olla mahdollisimman helppokäyttöisiä mahdollisimman monelle.

Palvelun saavutettavuuden tila

Osallisuustesti.fi täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset. Verkkosivun aiemman version auditoinnissa havaitut puutteet on korjattu THL:n ja palvelutuottajan yhteistyössä syksyllä 2020, jolloin palvelu siirrettiin uudelle alustalle. Uusi versio julkaistiin 16.11.2020.

Palautetta saavutettavuudesta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen Osallisuustesti.fi:ssä? Kerro siitä meille sähköpostilla osoitteeseen info(at)thl.fi. Vastaamme 14 päivän kuluessa.

Teemme parhaamme puutteiden korjaamiseksi. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa sitä kahden viikon aikana, voit tehdä asiasta ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Tarkemmat ohjeet ja yhteystiedot (aluehallintoviraston sivut)

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

‹ Takaisin